Giriş Kayıt
Eva-Maria Grein von Friedl

Eva-Maria Grein von Friedl (39)


Oyuncu

Eva-Maria Grein von Friedl, 26 Mart 1980 Miltenberg am Main, Almanya doğumlu oyuncu.

"Kreuzfahrt ins Glück" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1980
Doğum Yeri: Miltenberg am Main, Almanya
Diğer Bir İsmi: Eva-Maria Grein
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.9 30
2014 Dram Oyuncu 7.0 5
2011 Komedi Oyuncu 7.5 346
2007 Suç Oyuncu 5.7 168
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2004 24 Komedi Oyuncu 4.8 1,427
2004 Dram Oyuncu 5.1 97
2003 Suç Oyuncu 5.4 122
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
2001 Aksiyon Oyuncu 4.3 138
1993 Dram Oyuncu 3.5 154
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1967 Suç Oyuncu 7.5 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019