Giriş Kayıt
Paola Lavini

Paola Lavini


Oyuncu

Paola Lavini, oyuncu.

Corpo celeste (2011), (2008) Pardon! Seni Seviyorum (2008), (2015) Roma'da Aşk Başkadır (2015), (2017) La musica del silenzio (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.5 29
2023 Komedi Oyuncu 4.5 55
2022 Dram Oyuncu 7.1 27
2020 Komedi Oyuncu 5.8 390
2020 Biyografi Oyuncu 7.0 1,731
2019 Komedi Oyuncu 5.1 92
2018 Dram Oyuncu 6.8 52
2018 Dram Oyuncu 6.2 1,721
2018 Dram Oyuncu 7.5 1,718
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 2,312
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 169
2016 Dram Oyuncu 5.7 3,907

Roma'da Aşk Başkadır
2015 Komedi Oyuncu 4.9 6,698
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 51

Kara Ruhlar
2014 Dram Oyuncu 6.8 3,149
2013 Dram Oyuncu 5.2 10
2012 Komedi Oyuncu 6.0 90
2011 Dram Oyuncu 6.8 1,955
2010 Komedi Oyuncu 5.8 433

Çift Zaman
2009 Suç 6.6 4,223
2009 Komedi Oyuncu 4.4 312
2009 Komedi Oyuncu 5.7 32

Pardon! Seni Seviyorum
2008 Romantik Oyuncu 6.1 5,441

Vahşi Kan
2008 Biyografi Oyuncu 6.2 1,027
2008 Suç Oyuncu 6.9 77
2007 Gizem Oyuncu 6.0 752
2007 Komedi Oyuncu 8.6 4,497
2007 Komedi Oyuncu 5.7 534

İki Bazen Bir Eder
2006 Dram Oyuncu 6.5 382

Düğün Yönetmeni
2006 Dram Oyuncu 6.2 855
2005 Komedi Oyuncu 5.1 143
1998 Oyuncu 5.7 486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film