Giriş Kayıt
Shunsuke Tada

Shunsuke Tada


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Shunsuke Tada, yönetmen, sanat bölümü, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yönetmen 7.7 142

The Legend of the Galactic Heroes: The New Thesis - Encounter
2018 Animasyon Yönetmen 7.7 670
2017 Animasyon Yönetmen 7.7 3,390
2016 Animasyon Yönetmen 7.4 687
2014 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.6 735
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 11,485
2012 Animasyon Yönetmen 8.1 1,182
2012 Animasyon Yönetmen 6.8 157
2010 Animasyon Yönetmen 6.2 38
2010 Animasyon Yönetmen 6.5 39
2010 Animasyon Yönetmen 6.5 62
2010 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.2 243
2009 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.1 41
2009 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.6 187
2008 Animasyon Yönetmen 7.0 100
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 287
2006 Animasyon Yönetmen 7.8 13
2005 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.4 943
2004 Animasyon Yönetmen 7.6 4,438
2002 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 1,448
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 2,052
1999 Animasyon Yönetmen 5.5 178
1994 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.3 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024