Giriş Kayıt
Doutzen Kroes

Doutzen Kroes (39)


Oyuncu

Doutzen Kroes, 23 Ocak 1985 Eastermar, Hollanda doğumlu oyuncu.

2010 yılının Kasım ayında Sunnery James ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Nova Zembla (2011), The Victoria's Secret Fashion Show (2011), The Victoria's Secret Fashion Show (2008), (2020) Wonder Woman 1984 (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1985
Doğum Yeri: Eastermar, Hollanda
Takma İsmi: Doutzy.
Burcu: Kova
Boyu: 1.76 m
9.9 (12 Oy)
  • Currently 198.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (93)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 36 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 293,566

Justice League: Adalet Birliği
2017 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 480,752
2017 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 703,248
2014 29 Oyuncu 7.8 389
2013 28 Oyuncu 7.8 361
2013 28 Belgesel Oyuncu 5.8 6,335
2012 27 Oyuncu 7.8 361
2011 Kısa Metraj Oyuncu 4.3 215
2011 26 Dram Oyuncu 5.8 4,638
2011 26 Oyuncu 8.2 784
2009 24 Oyuncu 7.7 485
2008 23 Oyuncu 7.7 552
2008 23 Belgesel Oyuncu 7.1 1,945
2006 21 Belgesel Oyuncu 8.1 466
2005 20 Belgesel Oyuncu 8.1 374
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film