Giriş Kayıt
Murat Cemcir

Murat Cemcir (47)


Oyuncu, Yapımcı

Murat Cemcir, 30 Kasım 1976 Niksar, Tokat, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ahlat Ağacı (2018), İşler Güçler (2012), Düğün Dernek (2013), Kardeş Payı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1976
Doğum Yeri: Niksar, Tokat, Türkiye
Burcu: Yay
8.7 (76 Oy)
  • Currently 174.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Yapımcı    
2020 44 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.7 621
2019 43 Belgesel Oyuncu 8.2 23
2018 42 Dram Oyuncu 8.0 28,070
2018 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 8,081

MasterChef Türkiye
2018 Game-Show Oyuncu 5.3 218
2017 Komedi Oyuncu 7.8 2,042
2017 41 Komedi Oyuncu 5.6 4,942
2016 Komedi Oyuncu 4.6 528
2015 39 Komedi Oyuncu 6.3 11,435
2014 Komedi Oyuncu 8.6 17,284
2014 38 Animasyon Oyuncu 5.2 234
2013 37 Komedi Oyuncu 6.9 23,944
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 201
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,387
2012 36 Dram Oyuncu 7.1 10,526
2011 Game-Show Oyuncu 4.4 3,182
2011 35 Komedi Oyuncu 7.0 13,747
2011 Komedi Oyuncu 8.4 2,020
2009 Dram Oyuncu 6.3 1,037
2009 Komedi Oyuncu 7.9 436
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,017
2007 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 6,287
2006 30 Dram Oyuncu 7.4 13,753
2004 Dram Oyuncu 3.0 74
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film