Giriş Kayıt
Carla Anderson

Carla Anderson


Yapımcı

Carla Anderson, yapımcı.

The Nanny Express (2008), Pandemic (2007), Sharpshooter (2007), Aces 'N' Eights (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 4.1 183
2009 Dram Çeşitli 6.3 309
2009 Biyografi Çeşitli 5.5 293
2009 Komedi Çeşitli 5.5 288
2008 Dram Çeşitli 6.6 1,162
2008 Aksiyon Çeşitli 4.6 535
2008 Aksiyon Çeşitli 5.6 658
2008 Suç Çeşitli 5.1 550
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 889
2007 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,151
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019