Giriş Kayıt
Evo Morales

Evo Morales (59)


Oyuncu

Juan Evo Morales Ayma, 26 Ekim 1959 Isallavi, Orinoca, Bolivia doğumlu oyuncu.

Pope Francis: A Man of His Word (2018), (2008) Maradona by Kusturica (2008), (2009) South of the Border (2009), (2005) Our Brand Is Crisis (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juan Evo Morales Ayma
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1959
Doğum Yeri: Isallavi, Orinoca, Bolivia
Diğer Bir İsmi: President Evo Morales
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 59 Belgesel Oyuncu 5.9 1,466
2009 50 Belgesel Oyuncu 7.0 2,734
2008 49 Belgesel Oyuncu 6.7 5,260
2007 48 Belgesel Oyuncu 6.8 19
2007 48 Belgesel Oyuncu 7.0 240
2005 46 Belgesel Oyuncu 7.0 528
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019