Giriş Kayıt
Andrew Hunt

Andrew Hunt


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Andrew Hunt, yönetmen, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Andrew
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.1 580
2019 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.6 8
2017 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.4 38
2015 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.7 22
2007 Kısa Metraj Yönetmen 5.9 8
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023