Giriş Kayıt
Alina Freund

Alina Freund (26)


Oyuncu

Alina Freund, 01 Ekim 1997 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Lilli Ve Sihirli Kitabı (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1997
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Diğer Bir İsmi: Jana Tausendfreund
Burcu: Terazi
Boyu: 1.52 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 20 Komedi Oyuncu 5.4 7,356

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 14 Komedi Oyuncu 4.8 284

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 12 Komedi Oyuncu 5.1 630
2008 11 Dram Oyuncu 7.1 1,648
1993 Dram Oyuncu 3.8 284
1977 Suç Oyuncu 6.3 775
1967 Suç Oyuncu 7.4 254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film