Giriş Kayıt
Sebastian Lipp

Sebastian Lipp


Editör, Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Sebastian Lipp, editör, kameraman, görüntü yönetmeni, editör.

Baykuşun Ağlayışı (2009), Her Şey Lila İçin (2010), The Three Investigators and the Secret of Terror Castle (2009), Fleisch ist mein Gemüse (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Venice Syndrome
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 138

Harika Dünya
2011 Macera Editör 6.0 141

Her Şey Lila İçin
2010 Komedi Editorial Department 6.5 1,866
2009 Macera Editorial Department 5.7 884

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Editorial Department 6.0 4,219
2008 Komedi Editorial Department 6.1 712
2004 Aksiyon Kameraman 6.6 4,737
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019