Giriş Kayıt
Richard Harmon

Richard Harmon


Oyuncu, Yapımcı

Richard Harmon, oyuncu, yapımcı.

I Still See You (2018), Judas Kiss (2011), Anderson Falls (2020), Christmas Icetastrophe (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

3.8 (12 Oy)
  • Currently 76.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,488
2022 Korku Oyuncu 4.4 820
2022 Komedi Oyuncu 5.9 10
2022 Komedi Oyuncu 6.1 111
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,083
2021 Dram Oyuncu 6.5 245
2021 Romantik Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 4.6 1,385
2020 Korku Oyuncu 4.6 748
2018 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,029
2018 Fantastik Oyuncu 5.8 11,458
2017 Dram Oyuncu 5.6 160
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 24,265
2015 Korku Oyuncu 3.6 2,101

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Oyuncu 7.2 202,889
2015 Gizem Oyuncu 6.9 1,258
2014 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,639
2014 Dram Oyuncu 7.6 275,647
2014 Fantastik Oyuncu 6.6 1,645
2013 Korku Oyuncu 4.1 2,277
2013 Aksiyon Oyuncu 3.6 624
2013 Suç Oyuncu 7.1 416
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,238
2013 Dram Oyuncu 8.1 116,879
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,090

Mezar Buluşmaları 2
2012 Korku Oyuncu 5.1 27,331
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 63,513
2012 Komedi Oyuncu 5.6 7,022
2012 Dram Oyuncu 6.5 1,324
2011 Suç Oyuncu 6.3 221

Gizli Çember
2011 Dram Oyuncu 7.3 48,791
2011 Suç Oyuncu 8.3 123,274
2011 Dram Oyuncu 5.4 2,319
2011 Dram Oyuncu 6.1 459
2010 Aile Oyuncu 7.9 2,827

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Oyuncu 5.7 4,996
2010 Suç Oyuncu 6.4 3,805

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Oyuncu 5.9 202,903
2010 Dram Oyuncu 7.6 1,800
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 622
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 26,163

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Oyuncu 6.7 104,593
2007 Dram Oyuncu 5.6 2,690
2005 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,154

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.4 6,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024