Giriş Kayıt
Takahiro Miura

Takahiro Miura


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü

Takahiro Miura, yönetmen, animasyon, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Miura takahiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 3,097
2014 Animasyon Yönetmen 8.0 8,172
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 13,504
2008 Animasyon Yönetmen 6.7 1,443
2007 Animasyon Animasyon
Yönetmen
6.4 19
2002 Animasyon Animasyon 6.2 68
1987 Animasyon Animasyon 7.0 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023