Giriş Kayıt
Gemma Chan

Gemma Chan


Oyuncu, Senarist

Gemma Chan, oyuncu, senarist.

Eternals (2021), Crazy Rich Asians (2018), Yaratıcı (2023), Sınav (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.1 (19 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocuk ve Balıkçıl
2023 Animasyon Oyuncu 7.6 51,863

Yaratıcı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.8 146,847
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765

Dert Etme Sevgilim
2022 Dram Oyuncu 6.2 96,911
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 387,101

Raya ve Son Ejderha
2021 Animasyon Oyuncu 7.3 172,258
2020 Komedi Oyuncu 6.1 8,954
2019 Dram Senarist
Oyuncu
7.2 913

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 612,018

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 Biyografi Oyuncu 6.3 55,428
2018 Suç Oyuncu 3.9 12,256
2018 Komedi Oyuncu 6.9 190,506
2018 Suç Oyuncu 5.1 534
2017 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,662

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 169,238
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 1,901
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,172

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.2 508,484
2016 Belgesel Oyuncu 7.9 49
2015 Oyuncu 5.7 1,034
2015 Dram Oyuncu 7.9 42,562
2014 Dram Oyuncu 7.7 3,556

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 138,351

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 53,074
2013 Suç Oyuncu 8.3 26,033
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,871
2011 Komedi Oyuncu 7.8 19,565
2011 Korku Oyuncu 6.4 2,467

Şangay
2010 Dram Oyuncu 6.3 10,350

Denizaltı
2010 Komedi Oyuncu 7.3 96,621
2010 Gerilim Oyuncu 3.0 1,066

Sınav
2009 Gizem Oyuncu 6.8 125,667
2007 Dram Oyuncu 7.3 14,293
2006 Komedi Oyuncu 3.6 453
2006 Komedi Oyuncu 8.5 164,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024