Giriş Kayıt
Hideki Tachibana

Hideki Tachibana


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü

Hideki Tachibana, yönetmen, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen 6.9 488
2013 Animasyon Yönetmen 5.5 148
2011 Animasyon Yönetmen 6.0 190

Ejderha Kız
2011 Animasyon Yönetmen    
2009 Animasyon Animasyon 7.5 1,908
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 2,301
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.1 154
2007 Animasyon Animasyon 6.6 164
2005 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.8 1,382
2005 Animasyon Animasyon 6.7 88
2002 Animasyon Animasyon 8.2 3,530
2001 Animasyon Animasyon 7.3 1,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film