Giriş Kayıt
Andrew Jones

Andrew Jones (35)


Senarist, Yapımcı, Yönetmen, Editör

Andrew Jones, 06 Ekim 1983 Swansea, West Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, yönetmen, editör.

Robert the Doll (2015), The Last House on Cemetery Lane (2015), The Amityville Asylum (2013), Yaşayan Ölülerin Gecesi: Diriliş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1983
Doğum Yeri: Swansea, West Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü
2019 Savaş Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.3 255
2019 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 78
2019 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.4 225
2019 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.9 463
2018 35 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.3 305
2018 35 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.2 388
2018 35 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
3.0 388
2017 34 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
2.7 332
2017 34 Korku Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.8 466
2017 34 Korku Yönetmen
Yapımcı
Editör
3.2 697
2016 33 Korku Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.6 550
2016 33 Korku Yapımcı
Editör
Senarist
Yönetmen
2.5 949
2016 33 Suç Yapımcı
Senarist
3.9 757
2015 32 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.1 1,564
2015 32 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.2 505
2015 32 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.4 527
2015 32 Korku 2.0 428
2015 32 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.4 1,034
2014 31 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.9 301
2014 31 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.6 449
2013 30 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
2.8 1,179
2012 29 Kısa Metraj 8.2 80
2012 29 Korku Yapımcı
Senarist
4.2 395

Yaşayan Ölülerin Gecesi: Diriliş
2012 29 Korku Senarist
Yapımcı
2.5 1,254
- Korku Senarist    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019