Giriş Kayıt
Jody Hill

Jody Hill


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Jody Hill, yapımcı, senarist, yönetmen, oyuncu.

Collette Wolfe ile evlendi.

Eastbound & Down (2009), Sahte Polis (2009), Vice Principals (2016), The Foot Fist Way (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jody L. Hill
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 8.1 654

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası
2018 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 2,961
2017 Komedi Yapımcı 6.0 5,373
2017 Dram Yapımcı 6.3 372

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 45,849
2016 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.0 17,543
2016 Komedi Yapımcı 6.5 963
2015 Belgesel Yapımcı 6.4 114

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Yapımcı 5.6 6,616
2014 Animasyon Yapımcı 6.4 1,740
2013 Dram Yapımcı 6.9 43,177

Yolların Prensi
2013 Komedi Yapımcı 6.4 17,872
2012 Dram Yapımcı 6.5 4,314
2011 Komedi Yapımcı 5.6 637
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,488

Sahte Polis
2009 Komedi Senarist
Yönetmen
5.8 58,096
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.2 47,840

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 487,738
2006 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.3 10,692
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019