Giriş Kayıt
Dan Mintz

Dan Mintz (42)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Dan Mintz, 25 Eylül 1981 Anchorage, Alaska, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

2011 yılının Mayıs ayında Margie Kment ile evlendi.

Nathan for You (2013), Lucky Louie (2006), Important Things with Demetri Martin (2009), Jon Benjamin Has a Van (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1981
Doğum Yeri: Anchorage, Alaska, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Bob's Burgers Filmi
2022 41 Animasyon Oyuncu 7.0 21,469
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
4.7 1,068
2016 Animasyon Yapımcı 6.8 4,979
2015 34 Kısa Metraj Yapımcı 6.8 116
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
4.1 2,609
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 603,672
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.3 1,617
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
8.9 38,644
2012 Komedi Yapımcı 8.4 63,675
2011 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 1,803
2011 Animasyon Oyuncu
Senarist
8.2 92,556
2010 Senarist
Çeşitli
5.5 261

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 112,733
2010 29 Komedi 3.5 120
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.8 3,678
2006 Komedi Senarist 7.8 10,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024