Giriş Kayıt
Patrick Stump

Patrick Stump (35)


Oyuncu, Müzisyen

Patrick Martin Stumph, 27 Nisan 1984 Glenview, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

6 Süper Kahraman (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Martin Stumph
Doğum Tarihi: 27 Nisan 1984
Doğum Yeri: Glenview, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Fall Out Boy | Patrick Stumph
Takma İsmi: Harles
Burcu: Boğa
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 35 Komedi Müzik 5.6 555

Büyü
2018 34 Müzik 6.7 72

Küçük Kahramanlar
2017 33 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 1,918
2013 29 Oyuncu 8.0 300

Skor Peşinde
2008 24 Macera Oyuncu 6.5 80,252

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.6 67,305
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,883
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,593
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 37,711
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,239) The 100 (2,042) Fear the Walking Dead (1,575) Euphoria (1,500) La casa de papel (1,331) Yellowstone (1,270) The Big Bang Theory (1,223) Legion (1,202) 13 Reasons Why (1,192) Preacher (1,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019