Giriş Kayıt
Nicholas Jasenovec

Nicholas Jasenovec


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Jasenovec, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Broad City (2014), Paper Heart (2009), Delocated (2009), Idiotsitter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.9 119
2014 Komedi Yönetmen 6.3 1,267
2014 Komedi Yönetmen 8.4 23,663

Şansa Bak
2011 Komedi 7.6 302,716
2010 Komedi Yönetmen 5.6 1,054
2010 Belgesel 7.3 34
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 7,870
2009 Komedi Yönetmen 7.2 2,094

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 487,582
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019