Giriş Kayıt
Céline Sallette

Céline Sallette (44)


Oyuncu, Senarist

Céline Sallette, 25 Nisan 1980 Bordeaux, Fransa doğumlu oyuncu, senarist.

Pas ve Kemik (2012), Les Revenants (2012), Kanunun Kuvveti (2014), Hoşgörü Evi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1980
Doğum Yeri: Bordeaux, Fransa
Diğer Bir İsmi: Celine Sallette
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
9.1 (8 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Dram Oyuncu 5.6 5
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 622
2021 41 Komedi Oyuncu 6.2 75
2020 40 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.8 533
2020 40 Komedi Oyuncu 5.6 662
2019 39 Dram Oyuncu 6.4 893
2019 39 Dram Oyuncu 6.5 511
2018 38 Dram Oyuncu 5.8 1,540

Çılgın Yıllarımız
2017 37 Dram Oyuncu 5.8 412

Demir Yürekli Adam
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,383
2017 37 Dram Oyuncu 6.4 1,175
2016 36 Tarihi Oyuncu 6.1 543
2016 36 Komedi Oyuncu 6.0 1,558
2015 35 Dram Oyuncu 6.5 120
2015 35 Dram Oyuncu 5.1 119

Kanunun Kuvveti
2014 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,239
2014 34 Oyuncu 6.2 604

Vahşi Yaşam
2014 34 Dram Oyuncu 6.6 662
2014 34 Dram Oyuncu 4.4 22
2013 33 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 33 Dram Oyuncu 6.4 229
2013 33 Dram Oyuncu 5.7 1,254

Kapital
2012 32 Dram Oyuncu 6.5 5,581
2012 Dram Oyuncu 8.1 21,311

Pas ve Kemik
2012 32 Dram Oyuncu 7.4 70,273

Yakıcı Bir Yaz
2011 31 Dram Oyuncu 5.0 2,347
2011 31 Dram Oyuncu 4.8 186

Hoşgörü Evi
2011 31 Dram Oyuncu 6.7 7,790

Gececi
2011 31 Dram Oyuncu 6.4 740

Öteki Dünya
2010 30 Dram Oyuncu 6.5 95,462

Malikanede Cinayet
2008 28 Gizem Oyuncu 5.4 660

Melody's Smile
2007 27 Suç Oyuncu 6.3 1,850
2007 Komedi Oyuncu 8.1 277

2 Kız
2006 26 Suç Oyuncu
Senarist
6.0 333
2006 26 Biyografi Oyuncu 6.5 121,767
2005 25 Dram Oyuncu 6.8 2,985
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024