Giriş Kayıt
Mikkel Bratt Silset

Mikkel Bratt Silset


Oyuncu

Mikkel Bratt Silset, oyuncu.

Tunnelen (2019), Oğullar (2006), Portakal Kız (2009), Valkyrien (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Oyuncu 6.5 262
2019 Gerilim Oyuncu 6.0 5,591
2019 Komedi Oyuncu 4.2 117
2019 Dram Oyuncu 7.8 11,386
2018 Suç Oyuncu 6.8 34,867
2017 Komedi Oyuncu 7.9 218
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,134
2016 Komedi Oyuncu 7.7 19,437
2014 Dram Oyuncu 6.3 753
2012 Komedi Oyuncu 7.9 30,458
2010 Komedi Oyuncu 8.5 5,084

Portakal Kız
2009 Dram Oyuncu 5.9 598

Oğullar
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023