Giriş Kayıt
Erica Duke

Erica Duke


Oyuncu

Erica Duke, oyuncu.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.4 11
2014 Aile Oyuncu 3.0 531
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,715
2011 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,997

Katil Köpek Balığı Dev Timsaha Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu 2.5 4,741

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu 1.6 10,084
2010 Komedi Oyuncu 3.7 2,887
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,322) Mindhunter (1,722) The 100 (1,656) La casa de papel (1,513) Legion (1,450) Preacher (1,447) The Terror (1,397) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019