Giriş Kayıt
Max Richter

Max Richter (58)


Müzisyen, Müzisyen

Max Richter, 22 Mart 1966 Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Yıldızlara Doğru (2019), Taboo (2017), The Leftovers (2014), Vahşiler (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1966
Doğum Yeri: Almanya
Burcu: Koç
Web Sitesi:
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu
2024 58 Macera Müzik 5.8 8,780
2021 Dram Müzik 6.2 45,778

Yıldızlara Doğru
2019 53 Macera Müzik 6.5 260,151

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 52 Dram Müzik 7.7 25,301

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 52 Biyografi Müzik 6.3 55,246

Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
2018 Dram Müzik 8.6 17,680
2018 52 Suç Müzik 6.5 43,017

Vahşiler
2017 51 Macera Müzik 7.2 95,551
2017 Dram Müzik 5.9 1,213
2017 51 Dram Müzik 6.4 7,321
2017 Dram Müzik 8.3 148,794

Muhteşem Loïe
2016 50 Biyografi Müzik 6.5 2,753
2016 50 Dram Müzik 7.5 82,408
2016 50 Korku Müzik 5.8 46,058

Ormana Doğru
2015 49 Dram Müzik 5.8 22,083

Escobar: Kayıp Cennet
2014 48 Suç Müzik 6.5 23,352
2014 48 Biyografi Müzik 7.2 30,483
2014 Dram Müzik 8.3 112,104
2014 48 Gerilim Müzik 5.6 419
2014 48 Kısa Metraj Müzik 6.7 114
2014 48 Belgesel Müzik 7.2 2,860

Mars'taki Son Gün
2013 47 Korku Müzik 5.5 38,937

Son Şans
2013 47 Animasyon Müzik 6.4 19,886

Sefertası
2013 47 Dram Müzik 7.8 60,777
2013 47 Dram Müzik 6.5 1,989
2013 47 Gerilim Müzik 5.6 1,365
2013 47 Belgesel Müzik 7.5 330

Vecide
2012 46 Komedi Müzik 7.5 21,462

Savaşın Gölgesinde
2012 46 Dram Müzik
Müzik
7.1 15,928

Sanal Hayatlar
2012 46 Dram Müzik
Müzik
7.5 78,102

Sabır Taşı
2012 46 Dram Müzik
Müzik
7.1 5,480
2012 46 Dram Müzik 5.9 89
2011 Dram Müzik 8.7 638,648

Kibar Soyguncu
2011 45 Suç Müzik 6.1 4,597

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 45 Dram Müzik
Müzik
7.0 63,898

Affedilmeyenler
2011 45 Dram Müzik 5.8 824
2011 45 Belgesel Müzik 8.2 2,016
2010 44 Dram Müzik 6.3 15,175

Sarah'ın Anahtarı
2010 44 Dram Müzik 7.5 17,917

Ayrılık
2010 44 Dram Müzik
Müzik
7.5 5,560
2010 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.2 472
2009 43 Komedi Müzik 6.3 1,135

Ön Cephe
2009 43 Biyografi Müzik 6.3 657
2009 43 Belgesel Müzik 6.7 57

Beşir'le Vals
2008 42 Animasyon Müzik
Müzik
8.0 60,361
2008 42 Animasyon Müzik 8.0 868

Umut
2007 41 Suç Müzik 6.1 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024