Giriş Kayıt
Anna Foglietta

Anna Foglietta (45)


Oyuncu

Anna Foglietta, 02 Nisan 1979 doğumlu oyuncu.

Mükemmel Yabancılar (2016), Tutta colpa di Freud (2014), Beni Yargılama (2011), Noi e la Giulia (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1979
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 44 Macera Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu    
2023 44 Komedi Oyuncu 5.5 75
2020 41 Gerilim Oyuncu 5.8 1,477
2020 41 Komedi Oyuncu    
2018 39 Dram Oyuncu 6.2 309
2017 38 Dram Oyuncu 5.7 567
2017 38 Biyografi Oyuncu 5.8 56
2017 38 Dram Oyuncu 6.0 278
2016 Komedi Oyuncu 8.1 1,189
2016 37 Komedi Oyuncu 6.2 886

Mükemmel Yabancılar
2016 37 Komedi Oyuncu 7.7 71,282
2015 36 Komedi Oyuncu 6.8 2,504
2015 36 Komedi Oyuncu 5.2 234
2014 35 Komedi Oyuncu 5.8 998
2014 35 Komedi Oyuncu 6.4 4,292
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 27
2012 33 Komedi Oyuncu 4.9 954
2012 33 Dram Oyuncu 5.3 656
2012 33 Dram Oyuncu 5.1 461
2011 32 Komedi Oyuncu 5.4 832

Beni Yargılama
2011 32 Komedi Oyuncu 6.1 3,383

Centilmen
2010 31 Suç Oyuncu 6.3 101,995
2009 30 Komedi Oyuncu 4.4 309
2008 29 Komedi Oyuncu 6.6 474
2008 29 Dram Oyuncu 5.6 25
2000 Oyuncu 6.3 106
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024