Giriş Kayıt
Malgorzata Buczkowska

Malgorzata Buczkowska (46)


Oyuncu

Malgorzata Buczkowska, 25 Ağustos 1976 Lublin, Lubelskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Kolysanka (2010), Fuga (2018), To nie tak jak myslisz kotku (2008), (2008) Anna ile Dört Gece (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Lublin, Lubelskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Malgorzata Buczkowska-Szlenkier
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 43 Dram Oyuncu 7.2 17
2018 42 Dram Oyuncu 6.3 1,030
2017 41 Komedi Oyuncu 5.0 644
2014 38 Komedi Oyuncu 4.4 361
2013 37 Gerilim Oyuncu 2.1 134
2013 37 Oyuncu 6.7 71
2013 37 Komedi Oyuncu 3.5 178
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 208
2011 35 Suç Oyuncu 6.0 651
2011 Dram Oyuncu 7.6 89
2010 34 Komedi Oyuncu 5.9 1,319

Sıfır
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.7 626
2008 32 Komedi Oyuncu 5.8 1,081
2008 32 Komedi Oyuncu 5.4 689
2008 Komedi Oyuncu 5.2 371
2008 32 Dram Oyuncu 4.7 75

Anna ile Dört Gece
2008 32 Suç Oyuncu 6.8 1,817
2006 30 Komedi Oyuncu 5.5 269

Senin adın Justine
2005 29 Dram Oyuncu 6.4 502
2004 Dram Oyuncu 3.5 68
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023