Giriş Kayıt
Toygar Işıklı

Toygar Işıklı


Müzisyen, Müzisyen

Toygar Işıklı, Gölcük / Kocaeli doğumlu müzisyen, müzisyen.

Ezel (2009), İçerde (2016), Çukur (2016), Aşk-i Memnu (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Gölcük / Kocaeli
6.9 (7 Oy)
  • Currently 137.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Müzik    
2023 Müzik 7.2 30
2023 Aksiyon Müzik    
2022 Müzik    
2022 Dram Müzik    
2021 Dram Müzik 8.5 3,138
2021 Aksiyon Müzik    
2021 Aksiyon Müzik 7.2 621
2020 Dram Müzik    
2019 Dram Müzik 7.8 3,986
2018 Romantik Müzik 8.2 13,285
2018 Dram Müzik 7.1 302
2018 Dram Müzik 5.6 3,118
2018 Müzik 7.1 714
2018 Aksiyon Müzik 7.4 5,134
2017 Dram Müzik 7.0 13
2017 Dram Müzik 5.9 1,291
2017 Aksiyon Müzik 5.8 411
2017 Dram Müzik 5.4 353
2017 Romantik Müzik 6.1 2,757
2016 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 20,754
2016 Romantik Müzik 7.7 9,503
2016 Aksiyon Müzik 7.6 19,652
2015 Komedi Müzik 8.4 3,653
2015 Dram Müzik 7.4 10,246
2015 Dram Müzik 4.8 247
2014 Dram Müzik 7.2 4,239
2014 Dram Müzik
Müzik
7.1 11,086
2013 Dram Müzik 5.5 393
2013 Aksiyon Müzik 7.9 5,697
2013 Komedi Müzik 7.2 10,124
2012 Dram Müzik 6.1 894
2012 Macera Müzik 7.4 1,116
2012 Suç Müzik 7.6 6,086
2011 Dram Müzik 7.7 11,197
2011 Dram Müzik 4.7 223
2010 Komedi Müzik 5.9 87
2010 Dram Müzik 5.9 7,898
2009 Suç Müzik 8.7 37,542
2009 Dram Müzik 4.5 272
2008 Dram Müzik 7.7 15,458
2007 Aksiyon Müzik 4.9 18
2007 Dram Müzik
Müzik
6.4 1,541
2007 Dram Müzik 5.3 921
2006 Dram Müzik 5.8 4,005
2005 Dram Müzik 6.5 849
2004 Dram Müzik 6.3 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film