Giriş Kayıt
Diane Timmons

Diane Timmons


Yapımcı

Diane Timmons, yapımcı.

Dark Mirror (2007), (2009) Çalınan Hayatlar (2009), (2016) Patient Seven (2016), (2014) Mercenaries (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 4.9 2,359
2016 Kısa Metraj Çeşitli    
2015 Aile Çeşitli 4.6 294
2015 Korku Çeşitli 3.5 1,966
2014 Aksiyon Çeşitli 3.6 2,133
2014 Korku Çeşitli 4.9 251
2013 Dram Yapımcı 4.0 907
2013 Suç Çeşitli 4.6 191

Paranormal Film
2013 Komedi Çeşitli 2.2 852
2012 Korku Çeşitli 3.4 750
2012 Aksiyon Çeşitli 2.4 267
2011 Aksiyon Çeşitli 5.2 75

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Çeşitli 6.1 5,164
2007 Korku Çeşitli 4.7 1,313

Acımasız
2007 Suç Çeşitli 3.7 855
2006 Komedi Çeşitli 4.4 188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019