Giriş Kayıt
Christina Voros

Christina Voros


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Yapımcı

Christina Voros, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, yapımcı.

Anesthesia (2015), Tanrının Oğlu (2013), Döşeğimde Ölürken (2013), kink (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christina Alexandra Voros
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 9,572
2021 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.8 55,151
2020 Suç Yönetmen 6.8 20,992
2018 Dram Kameraman
Yönetmen
8.7 218,796
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 765
2016 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.0 1,169
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 5,021

Tanrının Oğlu
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 5.4 4,388

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 4,192
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
6.2 224
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
6.2 1,298
2012 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
3.4 1,699
2012 Dram Kameraman 4.9 794
2012 Belgesel Kameraman 8.9 47
2011 Most Popular by Genre Görüntü Yönetmeni 4.6 522
2011 Biyografi Görüntü Yönetmeni 4.8 1,306

127 Saat
2010 Macera Kameraman 7.5 400,881
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.4 26
2010 Dram Kameraman 4.1 1,052
2010 Kısa Metraj Kameraman 5.9 187
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 5.9 262
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.9 30
2008 Kameraman 5.3 169
2008 Belgesel Kameraman 7.1 12,288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024