Giriş Kayıt
Hermila Guedes

Hermila Guedes (44)


Oyuncu

Hermylla Guedes, 01 Ocak 1980 Cabrobó, Pernambuco, Brezilya doğumlu oyuncu.

Gökteki Suely (2006), Assalto ao Banco Central (2011), Irmandade (2019), Bir Zamanlar Veronica (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hermylla Guedes
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Cabrobó, Pernambuco, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Hermyla Guedes | Hermylla Guedes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.6 7
2019 Suç Oyuncu 7.5 1,778
2018 Suç Oyuncu 7.8 151
2018 38 Oyuncu 7.0 754
2017 Dram Oyuncu 7.4 28

Bir Zamanlar Veronica
2012 32 Dram Oyuncu 6.1 715
2012 32 Komedi Oyuncu 6.0 138
2012 Dram Oyuncu 6.5 54
2011 31 Suç Oyuncu 5.9 2,420
2010 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 756
2009 Dram Oyuncu 7.2 77
2008 Dram Oyuncu 6.0 56
2007 27 Dram Oyuncu 6.2 162
2006 Biyografi Oyuncu 7.4 39

Bataklık Hayvanları
2006 26 Dram Oyuncu 6.2 1,266

Gökteki Suely
2006 26 Dram Oyuncu 7.1 2,091

Sinema, Aspirin Ve Akbabalar
2005 25 Macera Oyuncu 7.3 3,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024