Giriş Kayıt
Cristian Mercado

Cristian Mercado


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Cristian Mercado, oyuncu, yönetmen asistanı.

Akıntıya Karşı (2009) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.8 244
2018 Gerilim Oyuncu 6.0 121
2013 Dram Oyuncu 5.9 162
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,425
2010 Dram Oyuncu 4.9 183

Akıntıya Karşı
2009 Dram Oyuncu 7.7 7,214

Che
2008 Biyografi Oyuncu 6.8 35,118
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.6 136
2005 Komedi Oyuncu 5.6 132
2004 Gerilim Oyuncu 6.8 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film