Giriş Kayıt
Joshua Paul

Joshua Paul


Oyuncu, Yapımcı, Editör, Yönetmen

Joshua Paul Olson, oyuncu, yapımcı, editör, yönetmen.

Gerçek İsmi: Joshua Paul Olson
Diğer Bir İsmi: Joshua-Paul | Josh Paul
Takma İsmi: JP
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
2020 Aksiyon Yapımcı 6.6 10,616
2009 Komedi Editorial Department 3.6 14,921
2005 Dram Oyuncu 5.8 531
2004 Komedi Oyuncu 5.7 1,062
2003 Komedi Oyuncu 5.3 1,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film