Giriş Kayıt
April Prosser

April Prosser


Senarist

April Prosser, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist 5.5 7,287
2009 Suç Çeşitli 8.4 23,715
2008 Komedi Çeşitli 8.1 2,743
2006 Suç Çeşitli 7.1 10,802
2004 Komedi Çeşitli 8.4 152,755
1998 Dram Çeşitli 7.1 69,848
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,383) Mindhunter (1,744) The 100 (1,681) La casa de papel (1,535) Preacher (1,467) Legion (1,460) The Terror (1,405) Big Little Lies (1,137) Chernobyl (1,112) The Big Bang Theory (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019