Giriş Kayıt
Cherilyn Wilson

Cherilyn Wilson (35)


Oyuncu

Cherilyn Rae Wilson, 29 Ekim 1988 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Parasomnia (2008), Kitaba Uygun Aşk (2014), Letter Never Sent (2015), (2009) Ölüm Zinciri (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherilyn Rae Wilson
Doğum Tarihi: 29 Ekim 1988
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherilyn Rae Wilson
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 34 Gerilim Oyuncu 5.3 827
2018 30 Gerilim Oyuncu 4.1 279
2017 29 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 28 Komedi Oyuncu 5.6 890
2015 Aile Oyuncu 6.4 647

Kitaba Uygun Aşk
2014 26 Dram Oyuncu 6.1 1,463
2011 23 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 20

Oda Arkadaşım
2011 23 Dram Oyuncu 4.8 41,321
2010 22 Suç Oyuncu 3.4 506

Sosyal Ağ
2010 22 Biyografi Oyuncu 7.8 757,830
2010 Komedi Oyuncu 6.7 199

Ölüm Zinciri
2009 21 Korku Oyuncu 4.1 5,682
2009 Komedi Oyuncu 7.6 104
2008 20 Komedi Oyuncu 3.7 11,542
2008 20 Korku Oyuncu 5.1 2,585
2008 Dram Oyuncu 7.9 259,917
2008 Komedi Oyuncu 6.2 46,148

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 482,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024