Giriş Kayıt
Laurent Juillet

Laurent Juillet


Müzisyen, Müzisyen

Laurent Juillet, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Müzik 6.6 73
2015 Animasyon Müzik 7.5 476
2014 Müzik 5.3 210
2013 Komedi Müzik 4.4 195
2013 Müzik 6.2 57
2012 Tarihi Müzik 5.3 63
2012 Belgesel Müzik 6.7 5,758

Sihirli Kitaplar
2009 Animasyon Müzik 6.7 719
2009 Belgesel Müzik 6.7 172
2008 Animasyon Müzik 8.2 935
2007 Komedi Müzik 5.6 190
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019