Giriş Kayıt
Shibani Bathija

Shibani Bathija


Senarist

Shibani Bathija, senarist.

Benim Adım Khan (2010), Fanaa (2006), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006), Kalank (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist 3.6 17,060

Benim Adım Khan
2010 Dram Senarist 7.9 116,897
2008 Suç Senarist 4.6 2,587
2006 Dram Senarist 6.1 21,930
2006 Dram Senarist 7.1 35,196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film