Giriş Kayıt
William Mood

William Mood


Sanat Bölümü

William Mood, sanat bölümü.

Bottom of the World (2017), Kader Günü (2011), GirlHouse (2014), Zygote (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.3 2,765
2017 Suç Sanat Bölümü 4.8 1,580
2017 Dram Sanat Bölümü 5.4 4,538

Evdeki Hayalet
2016 Korku Sanat Bölümü 4.5 10,067
2016 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 126
2016 Korku Sanat Bölümü 5.4 13,766
2016 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,545
2015 Animasyon Sanat Bölümü 4.4 537

Şubat
2015 Korku Sanat Bölümü 5.9 14,001

Suyun Yüzeyinde
2014 Dram Sanat Bölümü 6.7 150
2014 Korku Sanat Bölümü 5.5 7,394

Palyaço
2014 Dram Sanat Bölümü 5.7 19,937
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.0 150

Çatı Katı
2013 Dram Sanat Bölümü 5.6 4,721

Sokağın Sonundaki Ev
2012 Korku Sanat Bölümü 5.6 66,701

Kader Günü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 11,792
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 2,300
2009 Dram Sanat Bölümü 3.5 359
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019