Giriş Kayıt
Goran Bogdan

Goran Bogdan (42)


Oyuncu

Goran Bogdan, 01 Ekim 1980 doğumlu oyuncu.

Otac (2020), The Last Panthers (2015), Sonja i bik (2012), Number 55 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1980
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 40 Dram Oyuncu 6.7 159
2020 40 Gerilim Oyuncu 4.9 248
2020 40 Dram Oyuncu 8.5 34
2020 40 Dram Oyuncu 7.6 2,747
2020 Suç Oyuncu 7.3 1,187
2019 39 Dram Oyuncu 5.1 179
2019 Suç Oyuncu 7.8 2,437
2018 38 Komedi Oyuncu 6.4 704
2018 Dram Oyuncu 9.0 3,080
2018 38 Dram Oyuncu    
2018 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 12
2017 37 Dram Oyuncu 5.5 339
2017 37 Komedi Oyuncu 5.5 1,601
2017 Suç Oyuncu 8.9 11,658
2017 37 Dram Oyuncu 6.1 115
2016 36 Dram Oyuncu 6.3 822
2016 36 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 43

Bizde Hergün
2015 35 Dram Oyuncu 6.5 181
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,355
2014 34 Dram Oyuncu 6.5 619
2014 34 Dram Oyuncu 6.1 419
2014 34 Savaş Oyuncu 6.9 1,564
2014 Suç Oyuncu 8.9 376,761
2013 33 Komedi Oyuncu 5.2 410
2013 33 Komedi Oyuncu 6.8 4,323

Goltzius ve Pelikan Kumpanyası
2012 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,295
2012 32 Komedi Oyuncu 6.9 2,255
2010 30 Suç Oyuncu 6.1 234
2008 28 Dram Oyuncu 6.1 385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023