Giriş Kayıt
Elizabeth De Razzo

Elizabeth De Razzo (38)


Oyuncu

Elizabeth Rodriguez, 27 Aralık 1980 Laredo, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Eastbound & Down (2009), The Greasy Strangler (2016), Idiotsitter (2014), A Boy Called Sailboat (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Rodriguez
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1980
Doğum Yeri: Laredo, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth DeRazzo | Elizabeth Rodriguez
Takma İsmi: Liz
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Komedi Oyuncu 3.9 312
2018 Dram Oyuncu 7.1 1,548
2018 38 Dram Oyuncu 8.4 11
2017 37 Komedi Oyuncu 4.6 1,337
2017 37 Komedi Oyuncu 6.7 578
2016 36 Komedi Oyuncu 5.7 5,412
2015 35 Biyografi Oyuncu 6.9 32,637
2014 Komedi Oyuncu 6.3 1,269
2013 Komedi Oyuncu 5.6 48
2009 Komedi Oyuncu 8.2 47,806
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,189) The 100 (1,522) La casa de papel (1,348) Euphoria (1,148) Chernobyl (1,118) Legion (1,103) Mindhunter (1,096) The Big Bang Theory (1,086) Fear the Walking Dead (1,073) Big Little Lies (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019