Giriş Kayıt
Octavio Hinojosa

Octavio Hinojosa


Oyuncu, Senarist

Octavio Hinojosa, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.1 38
2017 Dram Oyuncu 9.6 7
2017 Dram Oyuncu 6.0 166
2017 Dram Oyuncu 7.7 46
2009 Dram Senarist 7.4 8

Piçler
2008 Suç Çeşitli 6.3 1,225
2007 Komedi Çeşitli 3.3 517

Katilin İzinde
2004 Suç Çeşitli 6.9 3,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019