Giriş Kayıt
Álvaro Cervantes

Álvaro Cervantes (33)


Oyuncu

Álvaro Cervantes, 12 Eylül 1989 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Aşka Yükseliş (2010), Adú (2020), Meleklerin Cinsiyeti (2012), 1898. Los últimos de Filipinas (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1989
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Burcu: Başak
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 5.3 9
2022 33 Biyografi Oyuncu 6.7 833
2022 33 Aksiyon Oyuncu    

Ortaya Karışık İlişkiler
2021 32 Komedi Oyuncu 5.4 3,826
2021 32 Komedi Oyuncu 6.4 20

Seni Unutma Zamanı
2021 Dram Oyuncu    
2020 31 Suç Oyuncu 6.2 6,917
2020 31 Dram Oyuncu 6.8 5,135
2020 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 280
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 630
2019 30 Oyuncu 4.5 1,081
2018 29 Oyuncu 6.4 3,175
2017 Komedi Oyuncu 7.2 1,051
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 948
2017 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 159
2016 27 Dram Oyuncu 6.5 3,456
2015 Oyuncu 7.4 691
2015 Komedi Oyuncu 7.4 425
2015 Oyuncu 6.3 227
2014 Oyuncu 6.6 181
2014 25 Dram 7.0 2,753
2014 Macera Oyuncu 5.7 121

Sensiz Olmaz
2012 23 Dram Oyuncu 6.8 15,814
2012 Fantastik Oyuncu 7.2 594

Meleklerin Cinsiyeti
2012 23 Dram Oyuncu 6.4 5,048
2011 22 Aksiyon Oyuncu 6.8 201,584

Aşka Yükseliş
2010 21 Dram Oyuncu 6.8 27,096
2008 19 Dram Oyuncu 5.9 725
1991 News Oyuncu 6.9 314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023