Giriş Kayıt
Nathan Ruyle

Nathan Ruyle (40)


Sesler

Nathaniel Lewis Ruyle, 15 Mart 1979 Alton, Illinois, ABD doğumlu sesler.

Dismissed (2017), It Felt Like Love (2013), The Last Time You Had Fun (2014), The Outfield (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nathaniel Lewis Ruyle
Doğum Tarihi: 15 Mart 1979
Doğum Yeri: Alton, Illinois, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Aksiyon Sesler 5.8 35
2017 38 Dram Sesler 3.8 186
2017 38 Korku Sesler 2.9 160
2017 38 Dram Sesler 8.3 25
2017 38 Korku Sesler 5.8 5,519
2017 38 Kısa Metraj Sesler 6.4 11
2016 37 Dram Sesler 5.6 331
2016 37 Komedi Sesler 6.0 1,658
2016 37 Dram Sesler 5.3 6,143
2016 37 Kısa Metraj Sesler 7.6 27
2016 37 Komedi Sesler 6.5 116
2016 37 Gerilim Sesler 4.1 313
2016 37 Korku Sesler 4.2 2,468
2015 36 Komedi Sesler 5.4 273
2015 36 Komedi Sesler 4.9 776
2015 36 Dram Sesler 8.0 7
2014 35 Animasyon Sesler 6.9 308
2014 35 Belgesel Sesler 8.9 11
2014 35 Komedi Sesler 6.0 671
2014 35 Komedi Sesler 6.8 4,404
2014 35 Kısa Metraj Sesler 8.8 31
2013 34 Animasyon Sesler 5.4 31
2013 34 Komedi Sesler 4.8 851

Karşınızda Martin Bonner
2013 34 Dram Sesler 6.5 848
2013 34 Dram Sesler 5.5 2,010
2013 34 Dram Sesler 4.7 116
2012 33 Belgesel Sesler 6.8 575
2010 31 Dram Sesler 7.4 27
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019