Giriş Kayıt
Taylor Kitsch

Taylor Kitsch (41)


Oyuncu

Taylor Kitsch, 08 Nisan 1981 Kelowna, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Son Kalan (2013), John Carter: İki Dünya Arasında (2012), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1981
Doğum Yeri: Kelowna, British Columbia, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.81 m
8.9 (36 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnfaz Listesi
2022 Aksiyon Oyuncu 8.1 48,969
2020 Dram Oyuncu 7.0 6,873
2019 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 69,070
2018 Suç Oyuncu 7.9 21,394

Korkusuzlar
2017 36 Biyografi Oyuncu 7.6 71,584

Suikastçı
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 84,441
2017 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 321

En Süper Kahramanlar
2016 35 Animasyon Oyuncu 4.4 752

Kalbin Direnişi
2014 33 Dram Oyuncu 7.9 36,442
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,379
2014 Suç Oyuncu 8.9 579,116

Son Kalan
2013 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 291,604
2013 32 Komedi Oyuncu 7.0 18,200

Vahşiler
2012 31 Suç Oyuncu 6.4 131,451

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 250,264

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 275,997
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 29 Dram Oyuncu 6.9 11,014

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 509,994
2008 27 Dram Oyuncu 5.5 965

Şeytanla Anlaşma
2006 25 Aksiyon Oyuncu 5.1 50,332

Katil Yılanlar
2006 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 140,908

John Tucker Ölmeli
2006 25 Komedi Oyuncu 5.7 85,025

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 67,819
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023