Giriş Kayıt
Tansel Öngel

Tansel Öngel (47)


Oyuncu

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Gaziantep, Türkiye doğumlu oyuncu.

Babamın Kanatları (2016), Son Mektup (2015), (2012) F Tipi Film (2012), (2018) Bizim Köyün Sarkisi (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1976
Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye
Burcu: Terazi
4.6 (5 Oy)
  • Currently 92/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Game-Show Oyuncu 6.2 15
2021 Tarihi Oyuncu 9.2 48
2021 45 Dram Oyuncu 4.6 9
2020 44 Aksiyon Oyuncu    
2019 43 Dram Oyuncu 5.6 9
2018 42 Komedi Oyuncu 5.8 608
2018 Komedi Oyuncu 6.6 437
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 11,241
2016 40 Dram Oyuncu 6.9 1,071
2015 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 786
2015 39 Dram Oyuncu 7.6 14,305
2015 Dram Oyuncu 4.6 96
2012 36 Dram Oyuncu 6.9 733
2012 Dram Oyuncu    
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 19,199
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 142
2009 Dram Oyuncu 6.3 241
2005 Dram Oyuncu 5.7 117
2004 Komedi Oyuncu 7.3 130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film