Giriş Kayıt
Hend Baghdady

Hend Baghdady


Yapımcı, Oyuncu

Hend Baghdady, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yapımcı 7.6 654
2013 Animasyon Yapımcı 6.5 441
2013 Animasyon Yapımcı 6.8 792
2013 Animasyon Yapımcı 6.8 796
2012 Animasyon Yapımcı 7.4 1,723
2012 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 6,301
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019