Giriş Kayıt
Sam Cullman

Sam Cullman


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Yapımcı

Sam Cullman, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, yapımcı.

Get Me Roger Stone (2017), The House I Live In (2012), Eğer Bir Ağaç Devrilirse: Yeryüzü Özgürlük Cephesi (2011), King Corn (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yönetmen 6.2 68
2018 Belgesel Yönetmen 6.9 710
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 7,715
2016 Belgesel Kameraman 7.7 617
2015 Belgesel 6.8 422

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 Belgesel 6.4 628
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,783
2014 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.3 302
2012 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.9 5,389

Eğer Bir Ağaç Devrilirse: Yeryüzü Özgürlük Cephesi
2011 Belgesel Sesler
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.1 3,308
2010 Belgesel 7.2 471
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 183
2007 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 2,082
2006 Belgesel Kameraman 7.8 160
2005 Belgesel Kameraman 8.0 10,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024