Giriş Kayıt
Matt Novack

Matt Novack (40)


Müzisyen, Müzisyen

Mathew Taylor Novack, 08 Ekim 1978 Itasca, Illinois, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Hung (2009), How to Be a Latin Lover (2017), Single White Female 2: The Psycho (2005), Wanted (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mathew Taylor Novack
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1978
Doğum Yeri: Itasca, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Müzik 7.3 26
2018 40 Komedi Müzik 6.2 2,920
2017 Komedi Müzik 6.9 5,882
2017 39 Komedi Müzik 5.9 11,972
2015 Komedi Müzik 7.4 20,798
2015 Korku Müzik 8.2 16
2014 36 Komedi Müzik 5.6 6,138
2014 36 Komedi Müzik 5.5 19,930
2012 34 Suç Müzik 7.4 18

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 34 Komedi Müzik 5.6 69,550
2012 Komedi Müzik 7.3 32,305
2011 Komedi Müzik 7.3 2,599
2010 Komedi Müzik 5.6 1,054
2009 Komedi Müzik 7.1 20,061
2009 31 Dram Müzik 7.4 89
2009 Komedi Müzik 7.9 20,522

Uzay Maymunları
2008 30 Animasyon Müzik 4.5 10,148
2008 Komedi Müzik 7.8 6,447

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 30 Komedi Müzik 6.8 212,227
2007 29 Korku Müzik 2.5 298
2005 27 Dram Müzik 4.1 1,433
2005 Suç Müzik 7.6 549
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019