Giriş Kayıt
Seishi Minakami

Seishi Minakami


Senarist

Seishi Minakami, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Senarist 7.4 2,340
2011 Animasyon Senarist 7.1 374
2011 Senarist    
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 8.0 2,715
2009 Animasyon Senarist 9.1 198,314
2009 Animasyon Senarist 7.5 1,897
2008 Animasyon Senarist 6.8 2,288
2007 Animasyon Senarist 6.8 86

Paprika
2006 Animasyon Senarist 7.7 97,354
2006 Animasyon Senarist 7.0 58

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Senarist 6.8 6,912
2004 Animasyon Senarist 8.0 14,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film