Giriş Kayıt
Ludovica Rampoldi

Ludovica Rampoldi (45)


Senarist, Yönetmen Asistanı

Ludovica Rampoldi, 22 Ocak 1979 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, yönetmen asistanı.

Gomorra: La serie (2014), Hain (2019), Çift Zaman (2009), Il ragazzo invisibile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1979
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Senarist 8.3 21
2022 Komedi Senarist    
2022 43 Suç Senarist    

Hain
2019 40 Biyografi Senarist 7.1 13,039
2019 Dram Senarist 7.5 915
2018 39 Fantastik Senarist 5.1 962
2016 37 Komedi Senarist 6.1 1,418
2014 35 Macera Senarist 6.2 4,239
2014 Suç Senarist 8.6 44,623

Ölmek Bilmeyen Kumarbaz
2013 34 Gerilim Senarist 5.5 99
2013 Dram Senarist 7.6 340
2011 32 Dram Senarist 6.7 1,297

Çift Zaman
2009 30 Suç Senarist 6.6 4,221

Göldeki Kız
2007 28 Gizem Senarist 6.5 3,889

Aşkın Getirdikleri
2004 25 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 18,737
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film