Giriş Kayıt
Tatsuya Abe

Tatsuya Abe


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Tatsuya Abe, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Yönetmen 7.6 997
2009 Animasyon Yönetmen 6.5 429
2009 Animasyon Yönetmen 7.0 130
2008 Animasyon Yönetmen 6.1 111
2006 Animasyon Animasyon 6.8 152
2004 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 27,002
2004 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.2 1,355
2000 Animasyon Animasyon 7.8 1,233
2000 Animasyon Animasyon 7.0 158
2000 Aksiyon Yönetmen 7.1 795
1999 Animasyon Animasyon 7.4 1,301
1999 Aksiyon Animasyon 6.4 140
1998 Animasyon Animasyon 6.8 1,019
1994 Animasyon Animasyon 7.7 1,507
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019