Giriş Kayıt
Mike Maryniuk

Mike Maryniuk


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Oyuncu

Mike Maryniuk, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Michael Maryniuk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 66
2018 Dram Yönetmen 6.7 14
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.5 6
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2006 Komedi Kameraman 6.0 517
2005 Korku Kameraman 5.1 9,207
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019